algemene voorwaarden

Levertijd

Het kruidenpakket voor 14:00 besteld is de volgende dag al in huis!

Verzendmethode

Onze pakketten worden bezorgd door DPD en DHL.

DPD en DHL bieden de pakketten aan op het door u aangegeven afleveradres. Bent u niet aanwezig om ze in ontvangst te nemen? Geen paniek! DPD of DHL zal een kennisgeving achterlaten in uw brievenbus met daarop het adres van het postkantoor waar u de smaakmakers de volgende werkdag kan ophalen. Let wel op, onze smaakmakers houden van daglicht. Wanneer ze te lang uit logeren zijn bij de afhaal locatie zal de kwaliteit en smaak verminderen en dat wil natuurlijk niemand!

Verzendkosten

Bij ons betaalt u niet extra voor de verzendkosten. Wanneer u het pakket in uw winkelwagentje stopt, ziet u gelijk het totaalbedrag inclusief verzendkosten. 

Retourneren

Allereerst hopen wij natuurlijk dat de smaakmakers bij u in de smaak vallen!

Helaas kan het wel eens voorkomen dat de smaakmakers een eigen leven gaan lijden in de verzenddoos, hiermee bedoelen wij dat ze niet meer zo netjes stonden als dat ze erin gingen. Wanneer dit het geval is en de kwaliteit niet na behoren is, ontvangen wij graag een foto op de dag van ontvangst en zoeken we samen naar een passende oplossing. 

Herroeping recht

Wanneer bovenstaande situatie niet van toepassing is nemen wij de smaakmakers niet retour. Voor levende producten (bloemen en planten, maatwerk) is retourneren helaas niet mogelijk (conform artikel 8.2.d. van de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel.), omdat deze aan bederf onderhevig zijn. 

Betaalmethodes

Wij bieden je de meest voorkomende betaalmethodes zodat je altijd via je eigen bank en in je vertrouwde betaalomgeving je smaakmakers kunt afrekenen. Alle betaalmethodes zijn veilig en worden gefacilieerd door Mollie.

Betalen bij The Herbs Family kan via:

  • iDEAL
  • Creditcard (Mastercard, VISA, American Expres en Maestro)
  • Paypal