ons verhaal: van familie tot familie

Onze planten familie

Een familie aan planten waarvan elke een eigen geur en smaak heeft. Dat verdient toch veel meer dan een hoekje in de supermarkt?

Met deze gedachte is The Herbs Family geboren. Wij vinden namelijk dat zo’n soort plantenfamilie een verhaal verdient dat zowel de herkomst als toekomst van de plant vertelt. Met deze overtuiging vertellen wij jou graag het verhaal van die Italiaanse familie die met volle passie en liefde de kruiken kweekt. En wij vertellen jou dan weer, met die zelfde passie en liefde wat je allemaal met die kruiden kan doen. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos!

herkomst

De Kwekerij van Patrizia en haar familie ligt gelegen in het noorden van Italië in het stadje Albenga. Aan de voet van een berg staat een geel huis waar Patrizia met haar gezin woont. Vanuit dit opvallende huis kijken ze uit op velden die vol staan met verse kruiden. Op deze velden zijn ze dagelijks bezig met het telen, verzorgen en verwerken van de kruiden.

Liefde voor het vak

Wanneer Patrizia begint te vertellen over de kruiden die zij teelt is de Italiaanse passie gelijk voelbaar. Met volle overgave en liefde vertelt ze over de manier waarop de kruiden geteeld worden en uitgroeien tot een volwaardige plant. Bij elk soort kruid heeft ze een uniek verhaal. De verschillende smaken en geuren die de kruiden met zich meebrengen zijn onderwerpen waar ze graag over vertelt. Bijvoorbeeld over de Citroenmelisse. De sterke citroengeur en de veelzijdigheid waarin je het kruid kan gebruiken maakt het tot haar lievelingskruid.

Echte liefde!

Naast de liefde voor het telen van de kruiden heeft Patrizia ook nog een opvallende liefde, of eigenlijk meerdere liefdes. Naast de kassen in de schaduw, onder een aantal grote olijfbomen staan vijf ezels. Patrizia noemt ze liefkozend haar kindjes. De liefde voor één van haar ezels genaamd Gilda is zo groot dat ze deze in 2018 heeft vereeuwigd op haar arm.

direct bestellen

Via onze webshop kun je direct een kruidenpakket bestellen die je helemaal zelf samenstelt! De kruiden zijn van hoogwaardige kwaliteit en groeien ook goed in jouw keuken of moestuintje.

Voor welke smaken en geuren ga jij?